Yamahakortet

Yamahakortet ger dig alltid möjligheten att välja att delbetala ditt köp från 4 månader ränte- och betalningsfritt ända upp till 36 månader räntefritt när du handlar hos auktoriserade Yamaha återförsäljare. Du betalar ingen årsavgift för Yamahakortet. Det är ett VISA kort som gäller på över 34 miljoner inköpsställen i världen. En förmånlig reseförsäkring ingå.

Följ länken för att ansöka om Yamaha-kortet [KLICKA HÄR]

Yamahakortet ger dig:

  •  Ingen årsavgift
  • Räntefritt hos auktoriserade Yamaha återförsäljare i upp till 36 månader
  • Möjlighet att dela upp dina betalningar i upp till 36 månader
  • Upp till 54 dagars räntefrihet på kortköp utanför Yamaha
  • Förmånlig reseförsäkring

Delbetala räntefritt med Yamahakortet

Handla när det passar dig och delbetala räntefritt med Yamahakortet. Hos oss har du möjlighet att dela upp din betalning för tillbehör, service/reparation och även en motorcykel eller båtmotor hos Yamahas återförsäljare. Du väljer själv några månader ränte- och betalfritt eller räntefritt under en längre period med en lägre månadskostnad.

Ett kort med fördelar

När du ansöker om räntefri delbetalning får du ett Yamahakort med VISA koppling helt utan årsavgift. Med Yamahakortet handlar du alltid lika förmånligt hos Yamahas återförsäljare och verkstäder. Dessutom har du alltid upp till 54 dagars räntefri kredit på allt du handlar med kortet överallt i världen.

Komma i kontakt?

Skicka ett mail så hör vi av oss

Varför Smögen Marin?

Vi är en fullservice marina belägen på kleven mitt i en av Västsveriges mest populära gästhamnar.

Året runt så är våra fasta kunder utan tvekan högst prioriterade. Detta för att du som båt, motor eller vinterförvaringskund skall få en båtsäsong utan problem eller driftstörningar. Vi har även en mycket god relation med flera försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme.

Att låta oss ta hand om båten under vinterhalvåret är en god och bekväm affär! Båten utsätts för en tuff miljö i vårt bohuslänska klimat.

En riktig genomgång av vår auktoriserade verkstad gör att livslängden och värdet ökar på din ögonsten. Vi tar hand om båten hela vägen från det att du lämnar den vid vår brygga efter säsongen, till dess att vi sjösätter den på önskat datum på våren. Motorn tas om hand av våra servicetekniker och kopplas även upp mot dator, för gånghistorik.

Båten placeras till förvaring efter rengöring och behandling. När det är dags för sjösättning,
så startas båten upp i sjön för en sista kontroll inför säsongen!

Vi gör båtlivet enklare!

Smögen Marin All Inclusive är våra båtpaket för dig som vill göra en bra affär och slippa fundera på extra utgifter som kan tillkomma på alla nödvändiga tillbehör.

Visst låter det enkelt att båten vid leverans är utrustad med det som krävs såsom bottenmålning, kätting & lås och ett komplett förtöjningspaket dessutom ingår även vinterförvaring med service – första året. Allt detta ingår i All Inclusive-paketen och dessutom till en låg månadskostnad.

Välj bland ett 30-tal modeller, idealiskt sammansatta, i olika storlekar.

(All Inclusive gäller nya båtar exk Rhea—sortimentet)

De ska vara enkelt och tryggt att vara kund hos Smögen Marin!