Verkstad

Vår auktoriserade Yamaha-verkstad erbjuder fullständig service för motorer & vattenskotrar. Vi utför garanti-serivce på motorer samt vattenskotrar från Yamaha.

Trucklyft

Med hjälp av vår kraftfulla truck kan vi hjälpa dig med exempelvis båtlyft för service, felsökning eller avspolning. Kom förbi, så hjälper vi dig i mån av tid.

Båt & Motorservice

Glöm inte att serva din båtmotor efter sommarens påfrestningar genom vatten och salt. Vårt kvalificerade verkstadsteam tar hand om din motor på bästa sätt, både om du lämnar in för vinterförvaring, då det ingår en helservice, eller om du själv förvarar motorn på land. Dessutom utför vi naturligtvis alla tänkbara reparationer, året om. På sommaren kan det ibland bildas kö, då vi lämnar förtur till våra fasta kunder, dock försöker vi i mån av tid hjälpa alla.

Komma i kontakt?

Skicka ett mail så hör vi av oss

Varför Smögen Marin?

Vi är en fullservice marina belägen på kleven mitt i en av Västsveriges mest populära gästhamnar.

Året runt så är våra fasta kunder utan tvekan högst prioriterade. Detta för att du som båt, motor eller vinterförvaringskund skall få en båtsäsong utan problem eller driftstörningar. Vi har även en mycket god relation med flera försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme.

Att låta oss ta hand om båten under vinterhalvåret är en god och bekväm affär! Båten utsätts för en tuff miljö i vårt bohuslänska klimat.

En riktig genomgång av vår auktoriserade verkstad gör att livslängden och värdet ökar på din ögonsten. Vi tar hand om båten hela vägen från det att du lämnar den vid vår brygga efter säsongen, till dess att vi sjösätter den på önskat datum på våren. Motorn tas om hand av våra servicetekniker och kopplas även upp mot dator, för gånghistorik.

Båten placeras till förvaring efter rengöring och behandling. När det är dags för sjösättning,
så startas båten upp i sjön för en sista kontroll inför säsongen!

Vi gör båtlivet enklare!

Smögen Marin All Inclusive är våra båtpaket för dig som vill göra en bra affär och slippa fundera på extra utgifter som kan tillkomma på alla nödvändiga tillbehör.

Visst låter det enkelt att båten vid leverans är utrustad med det som krävs såsom bottenmålning, kätting & lås och ett komplett förtöjningspaket dessutom ingår även vinterförvaring med service – första året. Allt detta ingår i All Inclusive-paketen och dessutom till en låg månadskostnad.

Välj bland ett 30-tal modeller, idealiskt sammansatta, i olika storlekar.

(All Inclusive gäller nya båtar exk Rhea—sortimentet)

De ska vara enkelt och tryggt att vara kund hos Smögen Marin!